Hotel Fortuna

Servicii / Carnaval si festival

2012 februarie 24
15.00:
Deschiderea oficiala evenimentului

17.00:
Concert de deschidere( formatie de muzica pop-rock)

2012 februarie 25
10.00- 18.00 
Prezentarea costumelor de carnaval in fata scenei
Concursuri individuale
Festivitatea de premiere pentru fiecare caregorie, cu premii( diplome, cupe si cadouri)

19.00:
Concert( formatie de muzica pop-rock)

26 februarie 2012

10.00- 18.00
Concursuri pe echipe
Festivitatea de premiere pentru fiecare caregorie, cu premii( diplome, cupe si cadouri)

19.00
Bal mascat in aer liber, la partia de schi, cu DJ.

Premierea castigatorilor acestor competitii cu o noapte de cazare la una dintre unitatile de cazare din statiunea Baile Tusnad.


In cadrul Hotelului Fortuna puteţi petrece o vacanţă de neuitat alături de cei dragi, puteti organiza întâlniri de afaceri sau puteţi spune acel DA pentru alesa inimii.

De ce tocmai la noi? Fiindca noi suntem gazde atente şi acesta este locaţia unde puteţi beneficia de momente de neuitat.Priveliştea încântatoare a mediului înconjurator, munţii,aerul bogat in aerosoli raşinosi şi ioni negativi cu efect revitalizant, camerele confortabile rustice cu vedere spre pădure, multitudinea programelor existente, specialitaţile culinare zonale şi internaţionale, personal calificat-ospitalier sunt doar câteva atuuri care vă asigură o destindere placută pe durata sejurului petrecut la noi.

Doriţi să petreceţi o vacanţa linistita? Vă stau la dispozitţe o saună finlandeză originală, o baie finlandeză in aer liber , curtea interioară dotată cu sezlonguri unde va puteţi reface vitalitatea macinată de stresul vieţii cotidiene.

Doriţi o vacanţa alături de cei dragi? Teren de joacă pentru copii, jocuri distractive indoor sş outdoor- iarna deplasari cu sania trasă de cai, vara aventuri montane cu carul tras de cai.Apartament confortabil pentru toată familia.

Doriţi un sfârşit de săptămână romantică? O cină la lumina lumânării, o atmosferă intimă in faţa şemineului cu focul arzând şi cu băuturi selecte, comfort total în apartammentul de lux cu jacuzzi.

Eventual doriţi o întalnire de afaceri? Noi suntem cea mai buna alegere din zona.Organizăm conferinţe, întâlniri, team-buildinguri, un week-and pentru angajaţii firmei.

Camerele au în dotare telefon cu linie directă internaţională,acces nelimitat la internet prin wireless

Asigurăm servicii business (fax, copieri), spaţiu necesar organizării unor reuniuni şi party-uri.

Reuniuni speciale: nunţi,botezuri, zile onomastice şi de naştere.

Doriţi să participaţi la vânătoare sau pescuit? Vă putem ajuta şi în acest acest sens.

Sunteti un înpatimit al activităţilor în aer liber? Avem soluţii şi pentru satisfacerea acestor dorinţe: enduro, drumeţii, spoturi de iarnă(snowboard, ski, patinaj)

Sprijinim concursuri naţionale şi internaţionale de duatlon, triatlon, parapantă cu aterizare la punct fix.

Organizarea unor evenimente distractive: degustare de vin si palincă.